- Jednostavan povrat robe.
- Originalni proizvodi renomiranih proizvođača.
- Brza dostava iz vlastitog skladišta.

Opis proizvoda
Većina brusitelja noževa smatra održavanje konzistentnog kuta najtežim dijelom pri brušenju oštrice na nožu. Japanski vodič za oštrenje noževa Naniwa jednostavan je i lako upotrebljiv alat koji će vam pomoći upravo s tim problemom.
Pričvrstite ga na stražnju stranu noža i postavite ga otprilike na sredinu duljine oštrice. Provjerite je li vodič čvrsto pričvršćen na oštricu i da je oštrica potpuno umetnuta u vodič.
Pomičite nož i vodič po brusnom kamenu kako bi svaki dio oštrice došao u kontakt s kamenom, držeći keramičku traku u kontaktu s kamenom. Podignite ručku po potrebi kako bi oštrica ostala u kontaktu s kamenom dok se približavate vrhu.
Ostanite na jednoj granulaciji dok ne osjetite srh duž cijele suprotne strane oštrice, zatim okrenite oštricu i učinite isto na drugoj strani. Postupak ponavljajte s postupno finijim brusnim kamenjem dok ne budete zadovoljni oštrinom oštrice.
Vodič za oštrenje japanskih noževa Naniwa nije podesiv. Kut koji stvara određen je širinom brušenog noža. Što je nož širi, to je manji kut oštrenja. Stoga ga preporučujemo samo za tradicionalne kuhinjske noževe sa širinom oštrice od 1,9 cm ili više. Na primjer, oštrica širine 3,2 cm s ovim vodičem naoštrit će se pod kutom od 17 stupnjeva.
Dimenzije: 58 x 19 x 16 mm